Twinkle | Digital Commerce

Sonos met abonnement Flex naar Nederland

2019-10-07
1000562
  • [nieuws]
  • 0:50

Sonos heeft een abonnementsdienst voor zijn speakers in Nederland gelanceerd. Met Sonos Flex kunnen consumenten voor een maandelijks bedrag speakers huren.

Het gaat om drie abonnementsmodellen. Eén voor in de kamer, één voor de televisie en één voor een thuisbioscoop. Elk abonnement bestaat uit een set Sonos-speakers. Bij de televisie- en thuisbioscoop set zitten nog andere speakers. De abonnementen kosten respectievelijk 15, 25 en 50 euro per maand.

Installatieservice

Volgens Sonos is het abonnement flexibel en maandelijks opzegbaar en aanpasbaar. De speakers worden gratis bezorgd en inwoners van Amsterdam kunnen bij de duurste variant kiezen voor een installatieservice. Tweakers meldt dat het bedrijf eind vorige maand met het abonnement in Nederland is begonnen.

In het goedkoopste abonnement worden twee Sonos One-speakers geleverd. Die kosten zonder abonnement ruim 200 euro per stuk. Consumenten die twee jaar lang een abonnement op die speakers nemen, zouden dus goedkoper uit zijn dan de speakers in één keer te kopen.