Twinkle | Digital Commerce

Otto verhuurt ook meubels

2018-12-10
1000562
  • 0:49

Enkele jaren geleden startte Otto in Duitsland met het verhuren van huishoudproducten. Daar worden nu ook meubels aan toegevoegd.

In totaal worden er dertig meubels, waaronder tafels, stoelen en bedden, toegevoegd aan de service. De meubels zijn onderverdeeld in drie stijlen: Scandinavisch, industrieel en vintage.

Het verhuurplatform Otto Now werd twee jaar geleden geïntroduceerd voor Duitse consumenten. Op dat platform kon men wasmachines, televisies en koffiezetapparaten voor een periode van minimaal drie maanden huren. Nu komen daar dus ook meubelstukken bij. Otto Now richt zich met name op studenten en jonge gezinnen die graag nieuwe concepten willen uitproberen.

Huurprijs

Huurprijzen verschillen op basis van product en huurperiode. Voor een ladekast die voor een half jaar wordt gehuurd, betaalt men bijvoorbeeld maandelijks 33,99 euro. Wordt dezelfde kast langer gehuurd, bijvoorbeeld voor een periode van twee jaar, dan kost deze maandelijks 14,99 euro. De artikelen worden gratis geleverd en ook weer kosteloos opgehaald als de huurperiode is verstreken.