Twinkle | Digital Commerce

Picnic Duitsland naar Duisburg

2019-08-20
1000562
  • [nieuws]
  • 0:55

Picnic breidt zijn bezorggebied in het westen van Duitsland nog verder uit. Het bedrijf levert straks ook boodschappen in Duisburg, met in potentie een half miljoen nieuwe klanten.

Dat bevestigt Frederic Knaudt, oprichter van Picnic Duitsland, aan de lokale website WAZ.de. Vanaf komende maand moeten de klanten in Duitsland worden beleverd door de online super. ‘Gezien de snelle groei en enorme vraag is Duisburg een logische stap’, aldus Knaudt.

Picnic begon vorig jaar met zijn dienst in Duitsland. En breidde daar snel uit. Zo is het bedrijf al actief in Mönchengladbach en Bochum. Duisburg geldt nu als grootste bezorggebied. Knaudt: ‘We kijken erg uit naar de lancering in Duisburg. Omdat we niet eerder zoveel registraties hebben gehad voor de aankondiging naar een andere stad.

Knaudt gaf eerder al aan snel meer steden in het gebied Noordrijn-Westfalen aan het bezorggebied van de nummer 25 van de Twinkle100 te willen toevoegen. Mönchengladbach kwam snel, een jaar later is dus Duisburg aan de buurt. Die stad is qua inwoneraantal ongeveer dubbel zo groot.