Twinkle | Digital Commerce

Albert Heijn opent online slager

2019-04-08
1000562
  • [nieuws]
  • 0:52

Albert Heijn beschikt al over gespecialiseerde webshops in bier, wijn en bloemen. Daar is nu een aparte shop bijgekomen waarop de super verschillende soorten vlees verkoopt.

Op de online slager kunnen consumenten, naast het bestellen van verschillende soorten entrecote, chateaubriand en diamanthaas, ook adviezen inwinnen over het bereiden van de steaks.

De vleesproducten worden gratis door de Foodservice van PostNL bezorgd bij een minimale orderwaarde van 30 euro. Daaronder kost het de klant 4,95 euro per bestelling. Tevens worden de producten vacuüm verpakt in een speciaal ontworpen doos en vervolgens in een koelbox vervoert. De vleesproducten kunnen bij bestelling niet worden gecombineerd met artikelen op Ah.nl, dit omdat de artikelen van Albert Heijn’s vakslager door PostNL worden thuisbezorgd en bestellingen op Ah.nl door de eigen bezorgdienst van de supermarkt.

Albert Heijn werd eind maart tijdens de Shopping Awards bekroond tot Beslist.nl Beste Winkel 2019. In de volgende editie van Twinkle, die 16 april verschijnt, lees je hier meer over.