Twinkle | Digital Commerce

Fashionchick-oprichters investeren in Shopsuite

2018-11-01
1000562
  • [nieuws]
  • 0:56

Aart Wallet, Arno Mulder en Gerco de Jong, oprichters van modewebshop Fashionchick, zijn als aandeelhouder ingestapt bij Shopsuite. Deze start-up verbindt redactionele content met producten van webshops.

De drie investeren 300.000 euro in de onderneming. De investeerders zien vooral binnen performance marketing een grote uitdaging. ‘De uitdaging zit hem in het samenbrengen van de inspiratiefase waarin de consument zich bevindt en de primaire focus op directe conversies van performance marketeers’, vertelt Aart Wallet.

Met de investering wil Shopsuite het klantenportfolio verder uitbreiden en het aanbevelingsalgoritme door ontwikkelen. ‘Aart en zijn compagnons beschikken over zeer veel kennis en ervaring en een groot netwerk binnen de performance marketingsector’, verklaart Rick Curé, ceo en medeoprichter van Shopsuite. ‘Het model van Shopsuite heeft zich bewezen. Het is nu een kwestie van opschalen. Met het e-commerce seizoen voor de deur verwachten we daar de komende maanden mooie stappen in te maken.’

Eerdere investering

Vorig jaar ontving Shopsuite ook al een investering van een kwart miljoen euro van twee onbekende geldschieters. In zijn eerste jaar wist de onderneming al grote uitgevers als Sanoma aan zich te binden.