Twinkle | Digital Commerce

Brand Molenaarsgraaf brengt Koopjedeal bij Radar

2018-11-20
1066600
  • [nieuws]
  • 0:57

Na een snel oplopend aantal klachten over uitgebleven leveringen van Koopjedeal kreeg het bedrijf Radar en de Consumentenbond achter zich aan; de dagdealsite blijkt flink getroffen door de brand bij zijn magazijn in Molenaarsgraaf.

Koopjedeal belandde de afgelopen weken in de top-5 van het Klachtenkompas, een initiatief van de Consumentenbond. De nummer 60 van de Twinkle100 bleek veelvuldig onbereikbaar, orders kwamen te laat of werden niet geleverd.

Groot deel voorraad getroffen

Radar besloot de proef op de som te nemen en ging langs bij het bedrijf: daar vernam de waakhond dat de brand in het Montapacking-magazijn in Molenaarsgraaf op 27 september de oorzaak is van de klachtenstorm. Daarbij gingen ruim 250.000 artikelen van de dagdealaanbieder verloren.

Op de been

Koopjedeal, dat in allerijl tien extra mensen aannam op zijn klantenservice, geeft aan dat alle systemen en processen inmiddels weer naar behoren werken. Het bedrijf levert verlate bestellingen alsnog uit of stort aanbetalingen terug en bekijkt per geval of er aanvullende compensatie geboden wordt.