Twinkle | Digital Commerce

Vestiging Montapacking getroffen door grote brand

2018-09-27
1000562
  • 0:59

Een magazijn van e-commercebedrijf Montapacking is vannacht bijna volledig in de as gelegd door een grote brand. Het gaat om de vestiging nabij Molenaarsgraaf, één van de tien vestigingen van het bedrijf.

Montapacking verzorgt de logistiek voor meer dan 475 webwinkels. Het bedrijf verwerkt orders voor Nederland, België en Duitsland en levert deze de volgende dag na bestelling. Daarnaast biedt het bedrijf Same Day Delivery in heel Nederland.

Ander pand

De logistieke speler is decentraal georganiseerd en werkt vanuit meerdere zelfstandige e-commerce magazijnen. ‘We hebben al een ander pand, dat op dit moment wordt ingericht’, stelt eigenaar Edwin van der Ham in een bericht aan de pers. ‘Uiteraard gaan de werkzaamheden in onze andere negen vestigingen gewoon door. Zij nemen de bestellingen van Molenaarsgraaf vrijwel volledig over. Onze klanten hebben nu prioriteit. Maar het allerbelangrijkste is dat er geen gewonden zijn gevallen.’

De brand werd even voor vijf uur vanochtend ontdekt. Het magazijn kan als verloren worden beschouwd. Welke webwinkels er getroffen zijn door de brand is op dit moment nog niet bekend.