Twinkle | Digital Commerce

Nordstrom laat klanten pakjes ophalen buiten openingstijd

2018-10-30
1024512
  • 0:55

De Amerikaanse warenhuisketen Nordstrom biedt klanten voorafgaand aan de feestdagen de mogelijkheid om online bestellingen buiten openingstijd op te halen.

Klanten die cadeaus bij Nordstrom bestellen, krijgen van 3 december tot kerstavond de mogelijkheid om hun bestellingen al om acht uur ’s ochtends op te halen, wanneer de meeste winkels dan nog hun deuren dicht hebben. Medewerkers van Nordstrom brengen de orders naar de klanten toe.

Daarnaast is het mogelijk om van 16 tot 24 december bij 23 vestigingen van Nordstrom dag en nacht online bestellingen op te halen. ‘Het retail landschap groeit sneller dan ooit tevoren. Om aan onze klantwens te voldoen, moeten we ons aanpassen en naar nieuwe mogelijkheden zoeken om de ervaringen en services te bieden waar de klanten naar op zoek zijn’, aldus Shea Jensen, vice president customer experience bij Nordstrom.

Stylisten

In het kader van die services opende Nordstrom vorig jaar een winkel zonder voorraad, maar waar klanten met persoonlijke stylisten shoppen. Kleding wordt daar op basis van de afspraak met de stylist uitgezocht en aangevuld met artikelen uit de webwinkel.