Twinkle | Digital Commerce

Online maaltijdbezorgers vergelijken met Bitebuddy

2018-06-27
1000562
  • [nieuws]
  • 0:53

Thuisbezorgd, Deliveroo of Hungry.nl; veel verschillende online platformen die allemaal maaltijden bezorgen. Maar welke kies je als consument? Daarvoor is er nu een platform: Bitebuddy.

Op Bitebuddy.nl kunnen consumenten, voordat ze een maaltijd online laten bezorgen, vooraf verschillende aanbieders vergelijken op bezorgtijden en prijzen. Het platform schotelt de consument een duidelijk overzicht voor met opties. Dat doet het platform door het aanbod te verzamelen en met elkaar te vergelijken. Wie gebruik maakt van het platform, hoeft alleen het thuis- of werkadres in te vullen waarop een lijst met restaurants in de buurt en beschikbare aanbieders tevoorschijn komt.

Verwarring

Het platform is opgericht door ondernemers Sven van Rooijen, Ton Dirkx en Stacey McKenzie-Vass. De oprichters zagen zelf hoe het grote aanbod van online maaltijdbezorgers voor veel verwarring zorgde bij de consument. 'Het bracht ons op het idee deze data te bundelen en een actueel overzicht te creëren, zodat je atltijd weet waar je de beste deal kunt vinden', aldus Van Rooijen.

Lees ook: 'Thuisbezorgd: Consolidatie is onvermijdelijk' (Twinkle 08-06-2018)