Twinkle | Digital Commerce

Wehkamp start gratis zondaglevering

2017-11-14
1000562
  • 1:02

Wehkamp experimenteert in de feestdagenperiode met gratis bezorging op zondag. Vanaf vandaag tot aan kerstavond bezorgt de e-tailer vrijwel het gehele assortiment kosteloos thuis.

Gezinnen zijn vaker thuis in het weekend: met moeders als voornaamste doelgroep koos wehkamp daarom voor gratis zondagleveringen, 'zodat het voor hen makkelijker is om een pakketje aan te nemen'. Wie toch niet tevreden is, heeft in november en december zestig dagen bedenktijd.

Meer levermomenten

'Wehkamp wil de feestperiode mooier en makkelijker maken', zegt coo Maarten Tibosch in een persbericht. 'Wij zijn er heel blij mee dat wij onze klanten nu ook op zondag hun pakketje kunnen overhandigen. Wij doen dit samen met onze logistieke partners DHL en Dynalogic. Wij streven echt die top-klantervaring na en springen in op de behoefte aan meer levermomenten tijdens de decemberdrukte.'

Gratis bezorging

De nummer 3 van de Twinkle100 grijpt de feestdagenperiode vaker aan om nieuwe bezorgconcepten te testen. Vorig jaar testte wehkamp gratis bezorging in november en december, met als bestelwaardedrempel twintig euro; dat bleek zo'n succes dat de e-tailer die service in februari tot de standaard maakte.