Twinkle | Digital Commerce

Wehkamp bezorgt gratis in de feestmaanden

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:14

Consumenten kunnen tot het einde van het jaar hun orders bij Wehkamp gratis thuis laten bezorgen. Het gaat om bestellingen boven de € 20, voor orders onder dit bedrag geldt een tijdelijk verzendtarief van 2,95 euro.

‘De feestmaanden komen eraan. Dat zijn drukke, maar vooral ook dure maanden. Het leek ons dan ook een goed idee onze klanten te verrassen met een cadeautje: t/m 31 december gratis verzending bij bestellingen vanaf € 20,-. Uiteraard blijven onze vertrouwde services van kracht’, aldus Wehkamp in een persbericht.

Besparen
Met deze nieuwe service trapt Wehkamp het feestseizoen af. Het tijdelijke tarief voor verzending is voor kleinere artikelen een euro hoger dan voorheen, maar consumenten besparen voor overige artikelen – die vaak boven de € 20 zijn – 5,95 euro tot 29,95 euro (meubels) aan bezorgkosten.

Permanent maken
'We hopen dit cadeautje permanent te maken', aldus woordvoerster Jacolien van Wezep van Wehkamp tegen Twinkle. 'Maar daarvoor is het nu nog echt te vroeg. We gaan dagelijks evalueren welk effect de service heeft.'

Niet voor same day
De feestelijke actie geldt alleen voor artikelen die vóór 23:00 uur besteld zijn en de volgende dag worden geleverd. Wehkamp faciliteert ook same day delivery, maar dit is voor de feestperiode 'uitgezet', zo laat Wehkamp weten. In het nieuwe jaar kunnen klanten hun artikelen weer dezelfde dag in huis hebben.