Twinkle | Digital Commerce

Wehkamp: ‘Nu altijd gratis verzending’

2017-05-28
180101
  • [nieuws]
  • 1:03

Wehkamp zet een permanente streep door verzendkosten bij bestellingen boven de twintig euro. De e-retailer experimenteerde tijdens de feestdagenperiode met gratis verzending en besluit de service nu standaard aan te bieden.

‘We zijn erg blij dat we onze klanten voortaan gratis verzending kunnen bieden. We krijgen nu al veel positieve reacties van klanten,’’ vertelt woordvoerster Jacolien van Wezep aan Twinkle. Voor bestellingen onder de twintig euro betalen consumenten € 2,95. Met de bestelwaardegrens van twintig euro trekt wehkamp vanaf nu gelijk op met bol.com.

Nieuwe klanten
‘Door gratis verzending toe te voegen aan onze servicepropositie zijn onze klanten ons nog beter gaan waarderen. Bovendien hebben ze vaker een bestelling geplaatst en zijn er veel meer nieuwe klanten bijgekomen’, meldt de nummer 2 van de Twinkle100 in een persbericht.

Proef
Wehkamp testte de nieuwe service afgelopen november en december. De webwinkel bevestigde destijds al aan Twinkle de hoop te hebben de proef permanent te maken. Wehkamp haalde same day delivery voor de proef uit zijn aanbod en heeft deze tot op heden nog niet teruggeroepen. ‘We weten nog niet wanneer we weer same day bezorgen, daar is het nu nog te vroeg voor,’ aldus Van Wezep.