Twinkle | Digital Commerce

AH to go test bezorging binnen kwartier

2017-12-12
1000562
  • 1:02

Na een-uursbezorging in Amsterdam en levering binnen twee uur in Rotterdam legt Albert Heijn zichzelf een nieuw bezorgdoel op: thuislevering binnen 15 minuten. Dat gebeurt via een AH to go-vestiging aan het Zuidplein in Amsterdam.

De testfase loopt alleen deze maand; eind november evalueert de supermarktketen de pilot. Het te bezorgen assortiment - levertijden: doordeweekse dagen tussen 11.00 en 15.00 - bevat voornamelijk de populairste lunchartikelen en snacks uit het To Go-assortiment. Amsterdamse consumenten die wonen aan de Strawinskylaan en De Boelelaan, kunnen de service testen. Wie voor meer dan tien euro bestelt, krijgt gratis thuisbezorgd; daaronder bedragen de kosten 1,50.

Rappie

In Rotterdam loopt een andere bezorgpilot van Albert Heijn; daar levert SuperBuddy boodschappen vanuit vier supermarktvestigingen. Afnemers van de service, Rappie genaamd, krijgen hun orders binnen twee uur thuisbezorgd.

Bezorgbundel

Sinds kort kunnen Albert Heijn-klanten die hun orders thuisbezorgen, de bezorgsom in heel Nederland afkopen. Het Bezorgbundel-abonnement bestaat in een daldagen- en onbeperkte variant en biedt consumenten voor een periode tussen 3 en 12 maanden gratis aflevering van boodschappenmandjes met een minimale bestelwaarde van 70 euro.