Twinkle | Digital Commerce

Coolblue start vast met Black Friday

2017-11-17
1000560
  • [nieuws]
  • 1:07

Het is nog een week wachten tot Black Friday officieel aanvangt, maar Coolblue haakt er vanaf vandaag vast op in met zijn eigen tiendaagse 'Blue Friday'.

'Met de grote drukte die verwacht wordt tijdens Black Friday wordt het bijzonder moeilijk om alle pakketjes via het huidige postsysteem op tijd te leveren': distribuerend Nederland is nog niet klaar voor de recordaantallen pakketbestellingen die het Black Friday-weekend van 25 en 26 november gaat opleveren, stelt de nummer 2 van de Twinkle100. Daarom spreidt het bedrijf de aanbiedingsactie uit over tien dagen.

Druk spreiden

'We hebben de aanbiedingen al op voorraad liggen, dus waarom zouden we ze niet al vanaf vandaag verkopen?' zegt voorman Pieter Zwart in een persbericht. 'Dit is niet alleen leuk voor onze klanten, maar zo helpen we ook de druk op de pakketbezorging te spreiden.'

CoolblueBezorgt

De behulpzaamheid van Coolblue komt tijdens aankondigingen van stakingen bij PostNL door vakbond FNV, die na het weekend zouden aanvangen. De elektronicaretailer bezorgt een steeds groter deel van zijn assortiment zelf en heeft daarvoor honderden vacatures openstaan. Recentelijk startte CoolblueBezorgt ook bij de zuiderburen.