Twinkle | Digital Commerce

Tripadvisor levert restaurantmaaltijden thuis

2017-07-12
24341369
  • 0:46

Tripadvisor start met het thuisbezorgen van restaurantmaaltijden. Een samenwerking met Deliveroo maakt dit mogelijk. Nederland is als één van de eerste twaalf landen aan de beurt, wereldwijd zijn 20.000 restaurants aangesloten.

De functie werkt zowel in de mobiele browser en app van Tripadvisor als op de desktop. Een flinke gele knop geeft aan bij welke restaurants consumenten kunnen bestellen, naast de reserveeroptie die de reiswebsite sinds drie jaar heeft via Iens.

140 steden

Naast in ons land kunnen consumenten in Groot-Brittannië, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, België, de Verenigde Emiraten, Singapore, Hong Kong en Australië maaltijden bestellen via Tripadvisor. In totaal staan er 140 steden op de lijst.

One-stop-shop

Met de nieuwe samenwerking wil Tripadvisor naar eigen zeggen een ‘one-stop-shop for diners wereldwijd’ worden. ‘We willen de invloed van onze lijst van 4,2 miljoen restaurants verder uitbreiden. Zowel thuis als onderweg’, aldus Bertrand Jelensperger volgens vakblad TravMagazine.