Twinkle | Digital Commerce

Kees Smit Tuinmeubelen test Duitse shop

2017-05-28
24021351
  • [nieuws]
  • 1:06

Kees Smit Tuinmeubelen draait een test met een Duitse webwinkel. De nieuwe shop is de eerste anderstalige van het familiebedrijf; in België kunnen enkel Vlaamse klanten terecht.

Kees Smit Tuinmeubelen heeft zijn volledige Nederlandse webwinkel in het Duits vertaald voor Keessmit.de. Ook is er een Duitssprekende klantenservice aanwezig op het kantoor in Almelo, vertelt een woordvoerder van online bureau Adwise, dat de website heeft gerealiseerd, aan Twinkle. ‘We staan nog in de kinderschoentjes’, aldus een medewerkster van Kees Smit Tuinmeubelen, die benadrukt dat het om een test gaat.

Bezorging
De distributie van online orders naar onze oosterburen verloopt via het magazijn in Nederland. Het leveren van de bestellingen duurt volgens de website zo’n één tot twee weken. Orders boven de 150 euro worden gratis verzonden, daaronder zijn de kosten 4,95 euro.

Oriëntatiekanaal
Het familiebedrijf, waar zoon Henk Smit momenteel aan het roer staat, lanceerde vorig jaar een nieuwe website voor zijn thuismarkt. ‘Internet is voor de producten die wij verkopen vooral een oriëntatiekanaal’, zei e-commerce voorman Mitchel Oude Nijhuis destijds tegen Twinkle. ‘Zo’n tuinset is toch een diepte-investering. Mensen kijken ’s avonds op de bank naar ons aanbod, en rijden als ze tijd hebben makkelijk anderhalf uur om het bij ons te komen zien en voelen.’