Twinkle | Digital Commerce

Nominaties Game Changer Award bekendgemaakt

2017-05-28
180101
  • [nieuws]
  • 1:05

Centraal Beheer, Fietskoeriers.nl en Active Ants dingen dit jaar mee naar de titel Game Changer 2017. De prijs voor het bedrijf dat het grootste verschil maakte in retailland, wordt komende donderdag uitgereikt tijdens de bekendmaking van de Shopping Awards XL.

Afgelopen jaar ging Blendle met de Shopping Award Game Changer naar huis. Aan wie het journalistieke platform dit jaar het stokje mag doorgeven, blijkt op 23 maart. De Game Changer Award, die de organisatie vorig jaar introduceerde, gaat naar het bedrijf dat in 2016 opzienbarende initiatieven ontplooide in de Nederlandse e-commerce. 'Het kan bijvoorbeeld gaan om verrassende retailconcepten of oplossingen waarvan dienstverleners profijt hebben,' zei algemeen juryvoorzitter Arjen Bonsing tegen Twinkle.

Onderscheidingen
Op de gala-avond, gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen, staan daarnaast zes Excellence Awards in diverse categorieën en elf publieksprijzen op het spel. Ook vindt dan de bekendmaking van de Lightspeed E-commerce50 plaats.

Shopping Awards XS
Retailers met een jaaromzet tot vier miljoen euro vielen op 9 maart al in de prijzen. Tijdens de Shopping Awards XS-uitreiking namen dertien bedrijven een onderscheiding in ontvangst en sleepte Zamro, online verkoper van technische producten, de ING Starters Award in de wacht.