Twinkle | Digital Commerce

Dertien retailers winnen Shopping Award XS

2017-05-28
180101
  • [nieuws]
  • 1:30

Dertien retailers met een jaaromzet tot vier miljoen euro ontvingen vanmiddag tijdens de uitreiking van de Shopping Awards XS een publieksprijs voor hun prestaties tijdens het afgelopen jaar. Zamro ging naar huis met de ING Startersaward.

De online verkoper van technische producten nam de vakprijs in ontvangst, waarvoor ook retailers Gogido en Terello genomineerd waren. Zamro toonde zich 'vernieuwend, omdat het een compleet nieuwe markt creëert door een breed assortiment op het gebied van maintenance, repair and operations (mro) te ontsluiten dat nu vooral gefragmenteerd wordt aangeboden. Uniek is dat klanten zonder account kunnen bestellen. Er is goed nagedacht over niches en het is een makkelijk schaalbaar businessmodel met internationale potentie,' aldus de jury.

Shopping Awards XS
​Dertien andere gelukkigen kregen zojuist in de Jaarbeurs in Utrecht te horen dat zij een Shopping Award XS binnen hun branche in de wacht gesleept hadden. In de afgelopen maanden oordeelden duizenden consumenten over de gegadigden in een onderzoek van KiyOh.

De prijzen gingen, op alfabetische volgorde van de categorie, naar:

Auto & Accessoires
Oprijplatenshop.nl        

Baby, Kind & Speelgoed
Von Va Voom   

Computer, Hard- & Software
Sneltoner.nl

Datingsites
Pepper

Doe-het-zelf & Hobby
Werkbankenwinkel.nl

Elektronica & Telecom
Kabelshop

Eten & Drinken
Koffievergelijk.nl

Lingerie & Ondermode
FashCom / Boxers.nl

Mode
Ace Online

Persoonlijke verzorging
Parfumerie.nl

Sportswear
Hardloopshop.nl

Tuin & Dieren
Gereedschapswagens.nl

Wonen & Slapen
Maatkussens

Shopping Awards XL
Voor webshops en omnichannel retailers met een jaaromzet boven de vier miljoen euro is het nog even afwachten: zij horen op donderdag 23 maart wie in de prijzen valt bij de uitreiking van de Shopping Awards XL in het Noordwijkse Huis ter Duin. Daar zijn vier soorten vakprijzen te verdienen: Cross-border 2017, Game Changer 2017, E-commerce50 en zes branchegerelateerde Excellence Awards. Ook de consument zelf heeft zijn oordeel gegeven; er staan 11 publieksprijzen op het spel.