Twinkle | Digital Commerce

Leapp verkoopt via fysieke retailers

2017-05-28
180101
  • [nieuws]
  • 0:59

Leapp zet een volgende stap in de gang naar de fysieke winkelstraat: producten van de handelaar in refurbished Apple-apparaten liggen sinds kort in de winkels van Kijkshop. Ook bij Wehkamp zijn ze te koop; BCC en Expert volgen binnenkort.

Dat maakte oprichter Rogier van Camp vandaag bekend, meldt RetailNews. Volgens Van Camp volgen spoedig nog meer retailers die de artikelen van leapp in hun assortiment opnemen. Leapp wil in 2019 100 miljoen euro omzet draaien en sluit daartoe diverse samenwerkingen; zo ook met sim-only prijsvechter Simpel. Samen bieden de partijen een abonnement met een tweedehands iPhone 5s voor € 4,95.

Naar de winkels
Leapp ziet de Duitse consument als volgend doelwit in zijn uitbreidingsactiviteiten. Sinds anderhalf jaar heeft de refusbished Apple-aanbieder ook daar een fysieke winkel. Naast online verkoop verbreedt leapp ook zijn invloeden in de fysieke retail; met financiële injecties van Gilde Equity Management heeft het bedrijf inmiddels 22 fysieke winkels op de kaart gezet. Sinds oktober zijn alle vestigingen uitgerust met een reparatieservice.