Twinkle | Digital Commerce

Voetbalwebshop te koop op Marktplaats

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:43

De eigenaar van een webshop met sportartikelen heeft deze te koop gezet op Marktplaats. De webshop draait jaarlijks 50.000 euro omzet; Marktplaats lijkt daarmee ook ietwat grotere webshops naar zijn 'Exploitaties en Overnames'-pagina te trekken.

Op de Zakelijke goederen-afdeling van Marktplaats kunnen ondernemers hun bedrijven te koop zetten. Er zijn meerdere webshops te vinden van klein formaat, maar de voetbalwebshop met een omzet van 50.000 euro staat daar sinds kort bij. De webshop handelt in Nederland en België en heeft jaarlijks ongeveer 76.000 bezoekers. De eigenaar verkoopt er ook zijn voorraad bij.

Verkopen op Marktplaats

Grote speler Coolblue heeft Marktplaats ook gevonden als verkoopplatform. Sinds 2014 heeft de nummer 4 van de Twinkle100 een outletshop op Marktplaats.