Twinkle | Digital Commerce

App Wuunder koppelt verzender aan bezorgbedrijf

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:03

Pakketjes verzenden is vanaf nu ook mogelijk met Wuunder, een nieuwe app die verzenders en ontvangers zonder bindend contract met elkaar in contact brengt. De app vergelijkt prijzen en via een chat-functie kunnen partijen met elkaar communiceren.

Wuunder is de eerste app op de Nederlandse markt die verzenders en ontvangers aan elkaar koppelt. De app stelt de meest gunstige opties samen voor het ophalen en bezorgen van een pakket. De gebruiker kan zelf bepalen of de zending het snelst, goedkoopst of efficiëntst – een combinatie van snelheid en prijs – bezorgd moet worden.

Meer keuze, minder administratie
Verzenders kunnen met de introductie van deze app hun pakketjes gratis laten ophalen, zodat transportkosten omlaag gebracht kunnen worden. Wuunder werkt samen met grote vervoerders als PostNL, UPS en DHL. De gebruiker heeft de keuze uit diverse vervoerders om de condities voor verschillende zendingen te optimaliseren, maar ontvangt slechts één factuur.

Zendingen in Nederland
Naast zijn optreden als affiliate bezorgt Wuunder momenteel zelf ook pakketjes in Amsterdam en Eindhoven. Het bedrijf is van plan het bezorggebied snel uit te breiden. Ook een avondbezorgdienst zit in de planning.