Twinkle | Digital Commerce

Bekende e-commerce namen in Deloitte Technology Fast50

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:01

Bandenconcurrent, Etrias, Gadero en Brandfield behoren tot de vijftig genomineerden voor de Deloitte Technology Fast50. De prijs voor het snelst groeiende technologiebedrijf van Nederland wordt op 13 oktober voor de zeventiende keer uitgereikt.

De genomineerden zijn gekozen aan de hand van hun percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2012-2015). Op 12 september wordt de lijst verder uitgedund naar tien kanshebbers, waarna een maand later de winnaar bekend wordt in De Hallen Studio’s te Amsterdam.

Groei vasthouden
‘In de lijst van genomineerden zien we dit jaar dat de gemiddelde omzet hoger is dan in voorgaande jaren’, aldus Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmaleider. ‘Tegelijkertijd zien we veel ondernemingen die eerder in de top 50 zijn geëindigd en die daarmee laten zien dat ze snelle groei weten vast te houden.’

Rising Star
Deze editie is er speciale aandacht voor ‘nieuwe’ ondernemingen. Bedrijven die na 31 december 2011 zijn opgericht, komen in aanmerking voor de titel ‘Rising Star van 2016’ en ‘Most Disruptive Innovator’. Deze prijzen worden voorafgaand aan de Technology Fast50-uitreiking vergeven aan de partij met de beste jurypitch.