Twinkle | Digital Commerce

Carling Beer komt in UK met bierbestelknop

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:02

In navolging van de Dash-buttons van Amazon komt het biermerk Carling in het Verenigd Koninkrijk met de Carling Beer Button, een one touch bestelknop waarmee de consument gemakkelijk zijn biervoorraad kan aanvullen.

De Carling Beer Button synchroniseert met de bijbehorende app waarmee de consument op zijn smartphone webbestellingen kan doen. Na een eenmalige set up kunnen aankopen direct vanuit de koelkast worden gedaan met een simpele druk op de knop, zonder dat de bierliefhebber online hoeft te gaan om een zoekactie uit te voeren.

Handje helpen
Molson Coors, eigenaar van Carling, zegt met de bierbestelknop de Britse consument een handje te willen helpen. Eén op de drie Britten klikt bij het doen van online supermarktbestellingen namelijk niet verder dan de eerste productpagina waarop maximaal 10 producten zijn te zien. De bierknop wordt geïntegreerd met alle top 5 supermarktretailers in het Verenigd Koninkrijk.

Enthousiasme
Britse shoppers zijn enthousiast over besteltechnologie. 57 procent wil de techniek binnen twee jaar graag in huis en 13 procent is daar nu al klaar voor, blijkt uit onderzoek van eCommerce consultancy Salmon.