Twinkle | Digital Commerce

Online juwelier Brandfield opent in Amsterdam

2017-05-28
28351594
  • [nieuws]
  • 0:54

Online juwelier Brandfield komt naar de Randstad. Het bedrijf, dat al een fysieke winkel heeft in thuishaven Groningen, opent een vestiging in de Negen Straatjes van Amsterdam.

De webshop opent een Brandfield Boutique om consumenten in de hoofdstad kennis te laten maken met zijn digitale assortiment. De horloges, sieraden, zonnebrillen, tassen en portemonnees kunnen bekeken en gepast worden, om vervolgens aan de kassa af te rekenen.

Zelf passen
Volgens Brandfield is het van belang dat consumenten zelf de producten kunnen passen, in plaats van bijvoorbeeld de horloges achter glas te bewonderen. ‘Consumenten winkelen in fysieke vestigingen vooral om hier plezier aan te beleven. Vreemd dat veel juweliers hier nog geen oplossing voor hebben gevonden’, laat algemeen directeur Jacco Tas optekenen in een persbericht.

Verkoopkanalen
Brandfield verkoopt sinds ruim een jaar ook via wehkamp. Voorheen bestond het bedrijf uit een bundeling van verschillende webwinkels, waaronder Horloges.nl, Sieraden.com en Zonnebrillen.net. Deze shops zijn nu geïntegreerd in Brandfield.nl, maar hebben de extra url wel behouden.