Twinkle | Digital Commerce

Brillenshop Ace & Tate opent fysieke winkel in Antwerpen

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:59

Brillenshop Ace & Tate opent na de zomer een fysieke winkel in België. De Nederlandse startup verkoopt al online aan onze zuiderburen, maar wil nu ook in de winkelstraat te vinden zijn.

Ace & Tate heeft al vijf fysieke winkels: vier in Nederland en één in Berlijn. Vanaf september is het bedrijf ook in Antwerpen te vinden, zo maakte de startup bekend op Instagram.

Internationale expansie
Het drie jaar oude bedrijf liet in december weten dat consumenten in Denemarken, Ierland, Oostenrijk en Zweden voortaan een Hollandse bril in een dedicated shop konden kopen. Deze landen zijn echter nu opgenomen in de internationale (Engelstalige) .com-website. Ace & Tate heeft wel dedicated webwinkels voor Duitsland en UK.

Standaardprijs
Ace & Tate werd in 2013 opgericht als een nieuw concept dat is gericht op de online verkoop van brillen en zonnebrillen. Voor de standaardprijs van 98 euro kunnen bezoekers een bril met glazen op sterkte bestellen, ‘handgemaakt in Italië, ontworpen in Amsterdam’. Vorig jaar zijn multifocale glazen aan het webassortiment toegevoegd. Inclusief montuur kosten deze 248 euro.