Twinkle | Digital Commerce

Vers & Fijn gaat ook Beebox landelijk bezorgen

2017-05-27
180101
  • 1:16

Een samenwerking met Vers & Fijn maakt de Beebox landelijk verkrijgbaar. Belofte van de aanbieder van biologische maatlijdingrediënten: ‘Een box vol verse producten, direct van de boer, wekelijks bij jou thuisbezorgd.’


Behalve biologisch zijn de versproducten die Beebox sinds 2012 levert ook ‘puur Hollands’. Het bedrijf werkt op franchisebasis met een netwerk van zogenoemde Beeboxers, die verantwoordelijk zijn voor een bepaalde regio.

Veel vraag
Door de samenwerking met Vers & Fijn kan de Beebox in één klap landelijk worden geleverd, met uitzondering van de Waddeneilanden. Beebox-directeur Walter Halberstadt verklaart: ‘We merken dat er in Nederland veel vraag is naar onze biologische maaltijdboxen. De landelijke bezorging komt op een mooi natuurlijk moment en zal onze unieke franchiseformule verder versterken.’

De Krat
Vers & Fijn omschrijft zich als ‘een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in fijnmazige en geconditioneerde distributie en logistiek van food’. Eerder dit jaar besteedde De Krat, dat al vijf jaar dozen met maaltijdingrediënten aanbiedt, het inpakken en bezorgen al uit aan Vers & Fijn. Sindsdien worden zijn ‘Gemakskratten’ ook landelijk bezorgd.

Albert Heijn, Jumbo en Hellofresh
Maaltijdboxen staan volop in de belangstelling, nu Albert Heijn de Allerhande Box heeft gepresenteerd (interview). Daarmee kunnen webshoppers binnenkort ook andere boodschappen gratis laten bezorgen. Ook Jumbo is ‘volop bezig met de ontwikkeling van maaltijdboxen’. HelloFresh, dat de Nederlandse markt heeft opengebroken, zou een beursgang voorbereiden.

Lees ook: