Twinkle | Digital Commerce

Saleonly.nl na vier jaar van start met uitverkoopoverzicht

2017-05-27
180101
  • 1:02

Met Saleonly.nl werd deze week een nieuwe affiliatesite gepresenteerd. Het onderscheid met de forse concurrentie zit hem volgens de oprichters in de gebruiksvriendelijkheid en de focus op aanbiedingen: ‘Wij maken uitverkoopjes voor de consument overzichtelijk.’

Het idee voor Saleonly.nl ontstond al vier jaar geleden, laat het bedrijf weten, uit het gemis aan een goed overzicht met actuele kortingen. Zoals vaker was frustratie dus de voedingsbodem.

Filters
Via de hoofdcategorieën op Saleonly.nl kunnen koopjesjagers zoeken naar aanbiedingen bij honderden shops. Daarbij kunnen ze filteren op onder andere merk, kleur en maat. Door een account aan te maken blijven geselecteerde deals bewaard.

Productfeeds
De site en het cms van Saleonly.nl zijn op maat gemaakt, vertelt salesmanager Guanito Leeuwin aan Twinkle. Er is veel tijd besteed aan het schoonmaken van productfeeds, die dagelijks worden geüpdate. ‘Het systeem is zelflerend, maar er komt ook veel handwerk bij kijken. We zijn een publisher die staat voor kwaliteit.’

Aanbod
Op Saleonly.nl is aanbod te vinden van onder andere Asos, Blokker, Hema, Forever21, Pixmania, The Sting, V&D en Wehkamp. De affiliatesite is onderdeel van Vindingrijk Media.