Twinkle | Digital Commerce

Topmannen Drukwerkdeal.nl en Printdeal vertrokken

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:57

Drukwerkdeal.nl heeft zijn algemeen directeur René De Heij deze week zien vertrekken, samen met managing director van moederbedrijf Printdeal, Marco Aarnink. De stap van beide heren was eerder al aangekondigd.

Het is nog onbekend wat de nieuwe uitdaging gaat worden van Aarnink en De Heij. Uit het bericht: ‘Na tien jaar in de printsector zal Marco nu op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden als ondernemer. Omdat zij samen een team vormden, heeft ook René besloten dat dit het juiste moment is om te beginnen aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière.’

Opvolging
Aarnink wordt bij Printdeal (voorheen People & Print Group) opgevolgd door Kees Arends, die in het verleden leiding gaf aan Albumprinter (met Albelli de 55e plek in de Twinkle100). Hij krijgt de opdracht om de merken van Printdeal verder uit te bouwen ‘in Nederland, België en daarbuiten’.

Overname
Printdeal werd vorig jaar overgenomen door het Amerikaanse Vistaprint. De overname zou primair moeten leiden tot een uitbreiding van het productassortiment van beide bedrijven. Printdeal blijft voorlopig onafhankelijk opereren.