Twinkle | Digital Commerce

Haico Meijerink nieuwe directeur Drukwerkdeal.nl

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:04

Haico Meijerink begint op 1 januari als directeur van Printdeal, het moederbedrijf van Drukwerkdeal.nl en het Belgische Printdeal.be. Meijerink, die na een meningsverschil vertrok bij Sandd, volgt Kees Arends op. Hij is nu zijn baas.

Arends werd eerder dit jaar gepresenteerd als de opvolger van Drukwerkdeal.nl-oprichter en managing director Marco Aarnink. Per 1 november heeft Arends echter zitting genomen in de raad van bestuur van Cimpress, behalve van Printdeal eigenaar van onder andere Vistaprint en Albelli.

Ondernemend en klantgericht
Arends (ex-Albelli) geeft nu leiding aan de Europese deelnemingen van Cimpress, waaronder dus Printdeal. In een persverklaring over de aanstelling van Meijerink laat hij optekenen: ‘Ik ben ervan overtuigd dat Haico’s ondernemende en klantgerichte stijl van leidinggeven van grote toegevoegde waarde is voor Printdeal en zijn klanten.’ Meijerink wordt vanuit zijn woonplaats Deventer verantwoordelijk voor ‘het uitbouwen van de toonaangevende positie van Drukwerkdeal.nl en Printdeal.be als online aanbieders van drukwerk en promotiemiddelen’.

Sandd
Meijerink was tot 1 december van dit jaar ceo van postbedrijf Sandd, waar hij vertrok na een verschil van inzicht over het te voeren strategisch beleid. Eerder werkte Meijerink onder andere voor Wolters Kluwer, Cisco Systems en Apple.