Twinkle | Digital Commerce

Yippie! biedt terugtellende aanbieding Media Markt

2017-05-27
180101
  • 1:17
De start-up Yippie! werkt samen met Media Markt voor het doen van persoonlijke aanbiedingen aan internetgebruikers. De prijsvergelijktool biedt consumenten twee minuten de tijd om een product goedkoper dan elders bij Media Markt aan te schaffen.

Yippie! is een plug-in voor de browser die gebruikers in hun zoektocht naar een product een lijst geeft van alternatieve webshops waar ditzelfde item ook te koop is, tegen een vaak lagere prijs. De deelnemer aan Startupbootcamp Amsterdam heeft een samenwerking met Media Markt gesloten om deze retailer bovenaan de lijst te laten verschijnen met een tijdelijke laagste prijs.

Klok
De consument ziet een teller van twee minuten teruglopen waarin Media Markt de laagste prijs voor een item biedt. Deze tijd krijgt hij om gebruik te maken van dit ‘personalised offer’, zoals Yippie! de functie noemt.

Mobiel en fysieke winkels
Ceo Maurice Kroon presenteerde Yippie! vorige maand aan een zaal met investeerders tijdens Startupbootcamp Demo Day E-commerce & M-commerce in het Rabobank-hoofdkantoor te Utrecht. Het bedrijf wil zich met groeigeld (video) ook verder ontwikkelen als een prijsvergelijktool voor mobiel, bedoeld voor prijsvergelijkingen in fysieke winkels.

Samen tegen internetfraude
Samen met partner Media Markt, dat een jaar geleden dynamic pricing introduceerde, maakt Yippie! zich sinds deze week sterk tegen malafide webshops. ‘Bezoekers die Yippie! hebben geïnstalleerd en een verdachte webwinkel die op Media Markt lijkt bezoeken, krijgen automatisch een melding dat er iets niet in de haak is’, schrijft de start-up in een persbericht.