Twinkle | Digital Commerce

OneFit introduceert all you can sport-dienst

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:09
OneFit komt met een all you can sport abonnement waarbij leden op basis van een vast maandbedrag bij meerdere sportscholen in Nederland onbeperkt een workout kunnen boeken. Amsterdam krijgt de primeur.

Een lidmaatschap bij één sportschool is niet meer van deze tijd, vinden oprichters Serge Brabander, voormalig directeur van Boomerang Cards, en Camille Richardson, oud-basketballer. Bij OneFit Amsterdam kunnen mensen online een abonnement afsluiten waarmee zij onbeperkt kunnen sporten bij diverse sportscholen in de stad. Later wordt dit ook mogelijk op andere locaties in Nederland.

Netflix voor bewegen
Het abonnement, dat het ‘Netflix voor bewegen’ wordt genoemd, komt in drie vormen: basic (29 euro per maand), standaard (49 euro per maand) en premium (69 euro per maand). De pakketten verschillen onderling in het aantal sportscholen waar het lid kan sporten en de lessen die hij kan volgen.

Prepaid
OneFit verkoopt op andere plekken in Nederland al een sportprepaidkaart. Consumenten kunnen met betaald krediet in verschillende sportscholen terecht. Leden betalen per les een aantal credits die van de kaart worden afgeschreven.

All you can…
Na de komst van Netflix (all you can watch abonnement) in Nederland zijn verschillende soortgelijke diensten van start gegaan. ELinea biedt all you can read voor kranten en tijdschriften, Bloomon is een abonnement voor bloemen en Elly’s choice biedt onbeperkt e-books lezen.