Twinkle | Digital Commerce

Startupbootcamp zoekt startups in e- & m-commerce

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:10

Startupbootcamp Amsterdam is op zoek naar e-commerce en m-commerce startups voor zijn nieuwe acceleratieprogramma dat op 13 oktober van start gaat. Het programma biedt startende bedrijven de kans om onder begeleiding hun startup fors uit te breiden.

Startupbootcamp biedt dit jaar m-commerce en e-commerce startups de mogelijkheid om deel te nemen aan een drie maanden durend programma, waarbij zij gekoppeld worden aan experts uit diverse branches. In die drie maanden kunnen zij leren om hun bedrijf verder uit te bouwen en connecties leggen met zowel Nederlandse als internationale klanten en partners. De tien ‘beste’ startups pitchen uiteindelijk op Demo Day hun bedrijf voor een zaal met daarin 150 investeerders.

Sub-verticals
Deelnemers dienen een startup te hebben in één van de dertien sub-verticals die Startupbootcamp heeft opgesteld. De ‘bootcamp’ vindt plaats in het Vodafone-hoofdkantoor in Amsterdam. ‘Amsterdam heeft een mooi trackrecord op het gebied van e- & m-commerce , waarvan Booking.com het beste voorbeeld is’, zegt Jonas de Groot, oud-marketing manager van Sundio en programma manager van Startupbootcamp Amsterdam. ‘De meest ervaren e-commerce ondernemers zitten bij ons om de hoek, dat biedt goede grond voor startups in e- & m-commerce om veel te leren en hun bedrijf snel te ontwikkelen.’

Startups kunnen zich op de website van Startupbootcamp aanmelden voor het Amsterdamse programma.