Twinkle | Digital Commerce

Superdirect.com failliet verklaard

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:58

Superdirect.com is failliet verklaard. Het bedrijf in afhaalpunten voor boodschappen staakte begin mei al zijn activiteiten. Toen was het nog niet bekend wat er met het eenjarige Superdirect.com ging gebeuren.

Superdirect.com verwelkomde in september vorig jaar zijn eerste klanten in Eindhoven. Wie uiterlijk om tien uur ’s avonds bestelde op Superdirect.com, kon zijn boodschappen de volgende ochtend vanaf tien uur oppikken. Afhalen kon 24 uur per dag, 7 dagen per week en het was kosteloos. Sligro, dat een minderheidsbelang had in Superdirect.com, bood ondersteuning bij de inkoop van producten en was zelf leverancier.

Maaltijdboxen
Onlangs startte het afhaalpuntbedrijf nog met het aanbieden van maaltijdboxen op zijn site. ‘In de maand maart maakt Superdirect.com het je nog gemakkelijker. Met één klik op de knop bestel je een supervolle maaltijdbox waarmee je drie avonden heerlijk kan koken’, meldde het bedrijf op zijn website.

Directeur Henk Niemansverdriet kon bij de sluiting van de website op 1 mei nog niet aan Twinkle vertellen wat er met het bedrijf ging gebeuren. Vandaag was hij niet bereikbaar voor commentaar op het faillissement.