Twinkle | Digital Commerce

Webbureau Kalyan komt met eigen affiliatenetwerk

2017-05-27
15525
  • 1:02

Kalyan, een bedrijf in webdesign en online marketingservices, heeft met Q-Affiliate een nieuw affiliatenetwerk op de Nederlandse markt gebracht. De nieuwkomer belooft publishers snel en vanaf 15 euro uit te betalen, via PayPal of bankoverschrijving.

Voor Kalyan biedt Q-Affiliate een extra terrein om bestaande of nieuwe klanten op te bedienen. Een van de gecommuniceerde unique selling points van het netwerk is dat publishers een bonus van 5 procent ontvangen als ze meer dan 500 euro in de maand aan commissie genereren. Adverteerders wordt overzichtelijke betaling zonder ‘administratieve rompslomp’ in het vooruitzicht gesteld.

Consolidatie
De afgelopen jaren is de Nederlandse affiliatemarkt geconsolideerd, onder andere door de overname van M4N door Zanox en de acquisitie van Cleafs door Affilinet. Met Q-Affiliate komt er een nieuwe speler bij, als is de lijst met gecommuniceerde adverteerders en partners op het moment van schrijven nog kort.

Yonego Affiliate Enquête
In het komende nummer van Twinkle, dat aanstaande dinsdag verschijnt, vindt u een artikel met de uitkomsten van Yonego’s jaarlijkse onderzoek onder Nederlandse affiliates. Het artikel over de Yonego Affiliate Enquête van vorig jaar kunt u hier lezen.