Twinkle | Digital Commerce

Thuisbezorgd.nl accepteert Bitcoins

2017-09-15
180101
  • 0:48

Wie maaltijden bestelt op Thuisbezorgd.nl kan voortaan afrekenen met Bitcoins. Met de toevoeging van de virtuele munt zegt het bedrijf meer betaalvrijheid te willen bieden aan gebruikers.

Thuisbezorgd.nl pionierde enkele jaren geleden al met de acceptatie van betalingen via Hyves Afrekenen en MyOrder. Vandaag haalt het vlaggenschip van het Nederlandse Takeaway.com het nieuws met de acceptatie van cryptovaluta Bitcoins.

Helft online betaald
Met een online omzet van 110 miljoen euro bezet Thuisbezorgd.nl de 10e plek in de Twinkle100. Voor ruim vijfduizend aangesloten restaurants verwerkt de site maandelijks meer dan een miljoen bestellingen, waarvan ongeveer de helft online wordt betaald.


Scheerkoppen.com
Qantani was afgelopen voorjaar de eerste Nederlandse payment service provider die Bitcoins toegevoegde aan zijn aanbod van online betaalmethodes. Scheerkoppen.com was de eerste klant waarbij webshoppers met de virtuele munten kunnen betalen.
 
Lees ook: Heeft Bitcoin kansen als gangbaar betaalmiddel? (Twinkle 3-2013)