Twinkle | Digital Commerce

Expresso Fashion: video bij ieder product in nieuwe webwinkel

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:57

Expresso Fashion is begonnen met de verkoop van kleding op internet. De webwinkel, die draait op software van De Nieuwe Zaak en voor een belangrijk deel wordt beheerd door PostNL, biedt een video bij ieder aangeboden product.

De webwinkel van Expresso is gebouwd op ecManager, het eigen e-commerce platform van adviesbureau De Nieuwe Zaak. C.Note tekende voor het ontwerp. Het accent in de webshop ligt op ‘geselecteerde looks’, outfits die gebaseerd zijn op actuele trends. Modellen brengen de modeartikelen van de damesketen (20 winkels) bewegend in beeld. 

Hoofdaannamer PostNL
De e-commerce tak van PostNl was nauw betrokken bij het ontwikkeltraject van de webwinkel. Het postbedrijf bekleedt de rol van ‘hoofdaannemer’, die eerder klussen aannam van onder meer WE Fashion en M&S Mode. Expresso Fashion heeft behalve de verzending ook de online marketing, de betaling, de klantenservice en de IT-instrafstructuur uitbesteed aan (‘onderaannemers’ van) PostNL. De de fulfilment is, net als bij onder andere WE Fashion, in handen van PostNL's partner Neckermann.com.