Twinkle | Digital Commerce

WE Fashion introduceert kledingbox voor mannen

2018-12-11
980551
  • [nieuws]
  • 1:07

WE Fashion zet personal shoppers in om mannelijke klanten een kledingbox op maat te bezorgen. De modeketen werkt daarvoor samen met House of Einstein.

De 'WE box' is al online verkrijgbaar. De besteller maakt daarbij eerst een afspraak voor een telefoongeprek van een kwartier, waarin hij bij één van de personal shoppers zijn voorkeuren kan aangeven. Vervolgens ontvangt hij een daarop afgestemd pakket met diverse outfits, bestaande uit zestien kledingstukken. WE Fashion rekent geen verzend- of retourkosten en levert het pakket op elke gewenste locatie.

'De collectie wordt door onze eigen mensen samengesteld en op basis van de wensen van de klant wordt er een selectie gemaakt uit het assortiment', zegt een woordvoerder van WE Fashion tegen Twinkle. Nieuwe partner House of Einstein levert de benodigde software aan. De start-up werkt inmiddels samen met tientallen merken en organiseert onder meer passessies bij bedrijven.

Zalando

Met de komst van de WE box is de markt voor kledingpakketten een speler rijker; in Nederland bokst WE Fashion met de nieuwe service onder meer op tegen Zalons Man Box, uit de koker van Zalando. Dat verzorgt sinds kort eveneens fulfilment van WE Fashion-orders die klanten via zijn platform plaatsen.