Twinkle | Digital Commerce

Botentebank.nl van Sanoma naar De Telegraaf

2017-05-27
180101
  • 0:56

Bohil Media, een onderdeel van Telegraaf Media Nederland, heeft Botenbank.nl overgenomen van Sanoma Uitgevers. De vraag- en aanbod site is een aanvulling op de site Botentekoop.nl, ook onderdeel van Bohil Media.

Bohil Media bediende met Botentekoop.nl al het ‘brede middensegment’ van botenkopers volgens directeut Caspar Peters. Met Botenbank.nl krijgt de Telegraaf-dochter er volgens hem een site voor het hogere segment bij: ‘We brengen een verbreding aan in het portfolio, zaowel online als in print. Iedereen die op zoek is naar een boot, of het nu een sloep, een klassiekee motorboot of een zilschip is, kan bij ons terecht.'

Botenbank.nl vernieuwd en uitgebreid
Botentekoop.nl en Botenbank.nl zullen los van elkaar blijven bestaan. De overgenomen site zal worden vernieuwd en uitgebreid. Botenbank Magazine, dat Sanoma zes keer per jaar uitgaf via jachtmakelaars, watersportbedrijven, jachthavens en botenbeurzen, zal voortaan door Bohil Media worden uitgebracht. Botenbank krijgt daarnaast een katern in het blad Zeilen, een blad uit de stal van de vorige eigenaar Sanoma Uitgevers.