Twinkle | Digital Commerce

Deep Store Concepts exploiteert webwinkel Marlies Dekkers

2017-05-27
180101
  • 1:09

De lingerie van Marlies Dekkers is voortaan te koop in een webshop binnen Marliesdekkers.nl. Deep Store Concepts fungeert als franchisenemer en neemt behalve het brand design en de marketing voor de website alle aspecten van de online-verkoop voor zijn rekening.

Dat zegt Ingmar Creutzburg van Deep Store Concepts. De webshop op de site van Marlies Dekkers is deze week officieel geopend. Deep Store Concepts heeft de exclusieve rechten om de lingerie onder de naam van de ontwerpster te verkopen online. Het draagt zorg voor de bouw en het onderhoud van de webshop en verder voor inkoop, warehousing, logistiek, klantcontact en retouren. Ook zet de franchisenemer Google AdWors in om het verkeer naar de shop te bevorderen. Deep Store Concepts lift mee op de online-marketinginspanningen van de merkhoudster om bezoekers naar Marliesdekkers.nl te trekken.

Etnies, Knäckebröd en Grazia
Deep Store Concepts exploiteert, meestal als fanchisenemer, inmiddels een tiental webshops, aldus Creutzveld. Hij begon anderhalf jaar gelden met de 42hrsclub, een van de eerste flash sales sites in Nederland. ‘Omdat we ook webwinkels met full prices wilden openen, zijn we in oktober vorig jaar gestart met Deep Store Concepts. We exploiteren onder andere shops voor de modemerken Etnies en Knäckebröd en voor het tijdschrift Grazia.’