Twinkle | Digital Commerce

Drie partijen over in race om gratis webwinkel

2017-05-27
250221
  • [nieuws]
  • 1:12

Drie online-retailers in de dop maken nog kans op de gratis webwinkel die volgende week op de Thuiswinkel Vakbeurs wordt vergeven. De winnende ondernemer krijgt voor twintigduizend euro aan professionele ondersteuning.

De kwaliteit van de inzendingen voor Win een Webwinkel lag hoog dit jaar, aldus juryvoorzitter Durk Jan de Bruin van mijnWinkel: 'De inzendingen waren over de hele linie beter onderbouwd en uitgewerkt, wat het niet gemakkelijk maakte om tot de uiteindelijke nominaties te komen.'

Volgens De Bruin hebben de drie overgebleven ondernemers allen een uitstekend plan ingediend en goed nagedacht over hun producten en doelgroepen. Het zijn, met daarachter de waar die ze online willen gaan verkopen:
* RockingPearls -> handgemaakte en gepersonaliseerde sieraden
* Winebug.nl ->  wijnproeven, -reizen, -cursussen, -abonnementen
* LaKuit -> natuurlijke huidverzorgingsproducten

Partners
Op dinsdag 27 april presenteren de genomineerden hun plan in een korte pitch aan de jury, waarna die een winnaar zal kiezen. Vertegenwoordigers van de partners (mijnWinkel.nl, Copernica Marketing Software, TNT Post Pakketservice, ICTRecht, HostingXS, Ogone, Speurders.nl en Reeleezee) gaan er samen met de winnaar voor zorgen dat er binnen drie dagen tijd een volledig operationele webwinkel gerealiseerd is.

Eerste bestelling
Donderdagmiddag 29 april zal de eerste bestelling worden uitgeleverd aan Marieke Verdonk, hoofdredacteur van Twinkle. De werkzaamheden aan de nieuwe webwinkel zijn live te volgen op de beursvloer van de Thuiswinkel Vakbeurs van TCD.