Twinkle | Digital Commerce

Partners ICTRecht brengen boek uit voor webwinkeliers

2017-11-11
180101
  • 1:11

Steven Ras en Arnoud Engelfried, partners van juridisch adviesbureau ICTRecht, hebben een boek geschreven met deskundige en praktische juridische adviezen voor webwinkeliers. In ruim honderd pagina’s passeren relevante rechten en plichten rond e-commerce de revue.

Het boek met de titel ‘Webwinkel - Deskundig en praktisch juridisch advies’ is opgedeeld in acht hoofdstukken. Ze gaan achtereenvolgens over juridisch verantwoord zakendoen, wettelijke plichten, productkwaliteit, kleine lettertjes, privacy, reclame, merken en auteursrechten. Aan het eind van het boek vindt de webwinkelier twee checklists, één over informatieplichten en één over algemene voorwaarden.

Ras en Engelfried
Steven Ras is oprichter van ICTRecht. Hij levert in ieder magazine van Twinkle een tekstuele bijdrage   over de juridische aspecten van online-zakendoen en roert zich daarnaast op het weblog van Twinkle. Arnoud Engelfried werkt sinds 2008 voor ICTrecht. Hij beheert weblog Iusmentis.com en schreef eerder het boek ‘De wet op internet’, dat ingaat op alle denkbare juridische aspecten van het web.

Tweeduizend gratis exemplaren
ICTRecht geeft tweeduizend exemplaren van ‘Webwinkel – Deskundig en praktisch juridisch advies’ weg aan bezoekers van de Thuiswinkel Vakbeurs. Het boek is tot en met aanstaande donderdag op de stand van het adviesbureau te krijgen tegen inlevering van een coupon, die is te vinden in het beursmagazine.

Het boek is voor 19,95 euro door eenieder te bestellen via Ictrecht.nl/boek.