Twinkle | Digital Commerce

Webwinkel te winnen op Thuiswinkel Vakbeurs

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:16

Op de aanstaande Thuiswinkel Vakbeurs in de Utrechtse Jaarbeurs geeft Twinkle weer een compleet functionerende webwinkel weg aan de ondernemer met het beste idee. Webwinkeliers in de dop kunnen zich nog tot 7 april aanmelden.

De professionele jury beoordeelt de businessplannen en nodigt de beste inzenders uit voor een pitch op 27 maart, dag één van de Thuiswinkel Vakbeurs in de Utrechtse Jaarbeurs. De winnaar die daar wordt aangewezen, mag zijn concept in de volgende dagen op de beursvloer uitwerken. Als alles goed gaat, wordt de eerste verkoop al op de derde en laatste beursdag verwerkt.

Duizenden euro’s aan producten en diensten
De nieuwbakken webwinkelier mag op de financiële en technische hulp rekenen van partners TNT Post Pakketservice, Speurders.nl, MijnWinkel, Copernica, Ogone en HostingXS. De tegenwaarde van de door hun beschikbaar gestelde producten en diensten loopt in de tienduizenden euro’s.

Vliegende start
De eigenaars van Scheidsrechtershop.nl en Pantyfahion.nl plukken nog altijd de vruchten van de compleet functionerende webwinkel die ze wonnen én bouwden op de Thuiswinkel Vakbeurs. Marijke Tollenaar, die vorig jaar op de beurs haar shop Pantyfashion.nl lanceerde, is tevreden: ‘Ik heb een groot klantenbestand kunnen opbouwen en ik ga verder uitbreiden met andere niches.’ Ook voor Koen Kornegoor van Scheidsrechtershop.nl betekende de winst in 2008 een vliegende start van een carrière als webwinkelier.

De Thuiswinkel Vakbeurs vindt plaats op 27, 28 en 29 april aanstaande. Voor meer informatie over Win een Webwinkel klikt u hier.