Twinkle | Digital Commerce

Samenwerking Scapino en Wehkamp

2017-05-27
170130
  • [nieuws]
  • 0:49

Vanaf vandaag is het assortiment van Scapino ook verkrijgbaar via Wehkamp.nl.

Wehkamp.nl is een strategische alliantie aangegaan met retailer Scapino. De alliantie betekent een uitbreiding van het assortiment schoenen, sportschoenen en sportkleding van Wehkamp.nl.

Wehkamp.nl en Scapino benutten elkaars kracht om tot een voor consumenten aantrekkelijke propositie te komen. Scapino zoekt expansiemogelijkheden en geeft daarom de klant die online wil winkelen, naast de eigen webshop, de mogelijkheid om de collectie van Scapino bij Wehkamp.nl te kopen.Scapinovindt inWehkamp.nleen professionele partner met een optimaal logistieke infrastructuur, een grote online expertise en een a-locatie op het web, met vijf miljoen bezoers per maand.

Eerder al ging het webwarenhuisal strategische allianties aan metC&A,DolcisenMiss Etam. Wehkamp.nl geeft aan dat de ervaring leert dat de samenwerking geen nadelige invloed heeft op de reguliere verkoop in de winkels. De alliantiepartners spreken via het web een andere en nieuwe doelgroep aan: de consument die op internet koopt voor het gebruiksgemak.