Twinkle | Digital Commerce

Netsociety en Traffic4u Google Conversion Professionals

2018-06-11
1440810
  • [nieuws]
  • 0:56

Google beleeft vandaag de Nederlandse introductie van een service die klanten in contact brengt met gecertificeerde conversie-experts. Netsociety en Traffic4u hebben voortaan de status van Google Conversion Professional (GCP).

Met zijn conversiecentrum wil Google e-commerce bedrijven helpen het rendement uit hun investeringen te vergroten. GCP-partners kunnen voor hen analyses maken en testen uitvoeren met programma's als Google Website Optimizer, wat uiteindelijk moet leiden tot meer conversie.

'Pijpunten'
Hidde de Bruijn, Conversion Specialist bij Google Nederland, zegt in een reactie: 'Het is vaak moeilijk om het aantal conversies te vergroten als gevolg van problemen met de effectiviteit van de marketing en de usability van websites. Wij zijn trots om het GCP-programma te introduceren in samenwerking met partners die een diepgaand inzicht in deze pijnpunten hebben. Zij kunnen onze adverteerders advies op maat bieden en hen van praktische ondersteuning voorzien bij het identificeren en verbeteren van ineffectieve internetpaginas.'

In het online-conversiecentrum somt Google zelf de voorwaarden en voordelen op van het GCP-partnerschap.

Hieronder vindt u een eigen video over Google Conversion Professionals.