Twinkle | Digital Commerce

Speurders.nl verwijst naar Goudengids.nl

2017-11-09
170130
  • 0:58

Gebruikers van Speurders.nl kunnen voortaan rechtstreeks doorklikken naar Goudengids.nl. Het is het eerste resultaat van een samenwerking tussen beide sites.

Zowel op de zoekresultatenpagina's, als op de deatilpagina's verwijst Speurders.nl voortaan door naar Goudengids.nl. Daar krijgt de gebruiker een overzicht in van de aanbieders in de rubriek waarop hij zocht (zie demovideo).

Postcode-integratie
Bernice Thijm van Speurders.nl zegt dat de samenwerking tussen Goudengids.nl en de zoeksite de komende tijd zal worden uitgebreid: 'We gaan allerlei stappen zetten om de zoekresultaten voor mensen die vanaf Speurders.nl naar GoudenGids.nl gaan, zo relevant mogelijk te maken. Postcode-integratie is daarbij één van de aanstaande speerpunten, maar we kijken naar meer metadata.' 

Herpositionering
Volgens Thijm is Goudengids.nl complementair aan Speurders.nl, dat onlangs een herpositionering doorvoerde en een nieuwe site lanceerde:  'We willen dat mensen via ons kunnen vinden wat ze zoeken, als een schakel in de keten.' Thijm bevestigt dat Speurders.nl in gesprek is met andere partijen die de schakelfunctie van de site kunnen versterken: 'Er komt absoluut meer aan.'

Gouden Gids
Ook de dienstverlening op Goudengids.nl is de afgelopen periode uitgebreid. Zo werden onder meer reviews en ratings aan de site toegevoegd. Verder knoopte Goudengids.nl een samenwerking aan met huizenzoeksite Brixter. Het huizenaanbod van die site was ook al te vinden via Speurders.nl.