Twinkle | Digital Commerce

Albelli sluit ook deal met Central Point

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 0:57

Eerder deze week werd bekend dat Albelli een samenwerking is aangegaan met De Telegraaf. Vandaag volgt de aankondiging van een deal tussen de online fotoboekservice en computerverkoper Central Point.

Klanten die deze zomer een computer bestellen bij online retailer Central Point, krijgen een persoonlijk fotoboek van Albelli cadeau. Volgens Sebastiaan Hooft, directeur van Central Point, ligt een klantonderzoek ten grondslag aan de overeenkomst: 'Uit onderzoek blijkt dat meer dan 65 procent van onze klanten graag een fotoboek zou willen maken. De helft weet echter nog niet waar je dit het beste kunt doen. Door onze klanten een fotoboek van Albelli cadeau te doen spelen wij optimaal in op de trend om digitale foto's in een persoonlijk album af te laten drukken.'

Albelli, onderdeel van AlbumPrinter, werd afgelopen maand als beste getest door Consumentenbond. Het sloot deze week een driejarig contract met De Telegraaf om lezers te laten kennismaken met zijn dienstverlening.

Central Point voegde onlangs YouTube-video's toe aan zijn productpagina's. In Twinkle nummer 7, die op 21 augustus verschijnt, vindt u een uitgebreid interview met oprichters Sebastiaan Hooft en Brian Speelman.