Twinkle | Digital Commerce

Hoe maak je de keus voor e-commercetechnologie?

2017-05-26
  • 0:52

Maak je huiswerk! Dat is de belangrijkste tip die Bernardine Wu geeft aan online retailers die hun e-commerceplatform grondig willen verbouwen. Wu bemiddelt bij de keus voor een nieuwe technische partner en schotelt haar klanten daartoe een lijst voor met niet minder dan tweeduizend vragen.

Een goede inventarisatie van alle mogelijke opties voorkomt teleurstellingen achteraf, is de wijze les van Wu. Ze doet haar uitspraken in een interview dat te bekijken is via Getelastic.com. Dat vooraanstaande weblog faciliteert volgende week donderdag het webinar The Art & Science of Choosing Ecommerce Technology, waarin Wu dieper ingaat op het opstellen van een goede request for proposal (offerteaanvraag).

Wu is oprichtster en ceo van FitForCommerce, een consultancybureau dat online retailers helpt bij het opzetten of optimaliseren van hun e-commerceplatform. FitForCommerce brengt de specifieke wensen van bedrijven in kaart en brengt hen vervolgens in contact met partijen die passende oplossingen kunnen bieden.