Twinkle | Digital Commerce

Dolcis blijft te koop bij Wehkamp.nl

2017-11-08
170130
  • 1:01

Online warenhuis Wehkamp blijft de schoenencollectie van Dolcis aanbieden. Beide bedrijven zijn tevreden over de proef die in april 2007 van start ging. De winkels zijn een vaste samenwerking aangegaan.

In bijna een jaar tijd is de Dolcis-collectie bij het online warenhuis gegroeid van ongeveer honderd tot ruim 270 artikelen. 'Wij zien onze online activiteiten als een bevestiging van het gevoel dat Nederland het online kopen van schoenen niet langer als een belemmering ziet, maar veeleer als een verrijking van het shopgemak', reageert René de Lege, directeur van de Hoogenbosch Retail Group, waar Dolcis onderdeel van is.

Volgens beide winkels sluit de Dolcis-doelgroep "prima aan bij die van Wehkamp en wordt de uitbreiding van de online winkelstraat met deze shop door de Wehkamp-klant gewaardeerd".

De belangrijkste reden voor Dolcis om met Wehkamp in zee te gaan, was dat mensen die niet van fysiek shoppen houden, de Dolcis-collectie op deze manier toch op hun gemak kunnen bekijken en kopen. Voor Wehkamp betekent de samenwerking vooral een uitbreiding van het assortiment.

Wehkamp heeft meer van dergelijke samenwerkingen. Zo wordt online ook de collectie van C&A, Miss Etam en parfumerie Pour Vous aangeboden.