Twinkle | Digital Commerce

ElmarReizen verzorgt aanbod LibertyTV

2017-05-26
  • [nieuws]
  • 1:27

ElmarReizen.nl gaat per 1 oktober het volledige reisaanbod verzorgen voor het in april van dit jaar gestarte reisthemakanaal LibertyTV. Daarmee is de samenwerking met ATP, waarmee het kanaal begon, al weer ten einde. 'Consumenten die LibertyTV gebruiken om zich te oriënteren op hun vakantiebestemming, zijn er zo van verzekerd de beste aanbiedingen onder ogen te krijgen', schrijft het themakanaal over de nieuwe samenwerkingspartner in een persbericht .

Reisthemakanaal

Volgens de ElmarRiezen-directeur Ronnie Rokebrand biedt LibertyTV een unieke kans om via een nog nauwelijks gekende nieuwe multimediale ontwikkeling de potentiële klant te bereiken. LibertyTV is een volledig Nederlands reisthemakanaal, dat via de belangrijkste digitale kabelnetwerken Nederlandstalige reisprogramma's uitzendt. Inmiddels kan zo'n 20 procent  van de Nederlandse huishoudens LibertyTV op de buis zien. Eind dit jaar wordt dat aantal nog verder uitgebreid. 'Dat betekent een bereik van een miljoen huishoudens, en zelfs bij een betrekkelijk geringe conversie gaat het al om grote aantallen', licht Rokebrand enthousiast toe.

Op 1 oktober wordt er uitgezonden via een geheel vernieuwde website, waarop de consument gratis een grote hoeveelheid reisreportages kan bekijken. Naast het live bekijken van actuele uitzendingen van LibertyTV, kan de consument ook reportages naar keuze bekijken.

Online boeken

Bij elke reisreportage die wordt getoond, verschijnt automatisch een aantal relevante reisaanbiedingen die direct online geboekt kunnen worden. Deze reisaanbiedingen worden gegenereerd uit het aanbod van ElmarReizen.nl. Ook de afhandeling van de boeking wordt door Elmar verzorgd. Rokebrand is ervan overtuigd dat dit bij de Nederlandse reiziger aan zal slaan. In België en Frankrijk zou LibertyTV al 7 jaar succesvol zijn als reiszender en reisorganisatie. LibertyTV trekt per week in Frankrijk meer dan 2,6 miljoen kijkers en meer dan 1,7 miljoen kijkers in België. Tot eind 2006 boekten ruim 520.000 consumenten in België en Frankrijk hun reis via LibertyTV.

Bron: Tourpress