Twinkle | Digital Commerce

Call for papers' voor Thuiswinkel Update 2007

2017-05-26
331164
  • [nieuws]
  • 1:13

twupdateNa het succes van vorig jaar organiseert Thuiswinkel.org voor de tweede maal de Thuiswinkel Update 2007. Tijdens dit 'congres-nieuwe-stijl', op dinsdag 25 september, kunnen bezoekers binnen zes parallelsessies kiezen uit dertig powersessies voor starters én gevorderden. De programmacommissie roept ondernemers op een bijdrage te leveren via een 'call-for-papers'.

De Thuiswinkel Update 2007 richt zich op een ieder die verantwoordelijkheid draagt binnen thuis- en webwinkelorganisaties: van (startende) ondernemers tot e-commerce managers; van content- tot marketingmanagers, maar ook voor medewerkers op het gebied van distributie, customer contact, marketing, techniek en betalingsverkeer. Motto van de Thuiswinkel Update 2007 is 'inspiratie en motivatie: vandaag leren en morgen doen'.

Een greep uit de hot topics op de agenda: e-mailmarketing, verdien met vergelijkingsites, hoe om te gaan met fraude, online betalen, search engine marketing, de perfecte klantervaring, datakwaliteit, haal meer uit je huidige klanten, niet kijken maar kopen, klantgerichte websites, klachtenmanagement - de hygiënefactor, kopij en content voor uw webwinkel, betalen voor bezoekers, met je shop naar het buitenland, multichannel-retailing, zestien miljoen webwinkels, de belangrijkste schakel tussen distributie en techniek, ontwikkel je eigen affiliate-programma, nieuwe marketinginnovatie/-kansen, meten is weten - over webanalytics. Voor veel sessies bestaat een 'beginners'- en 'gevorderden'-variant.

De Thuiswinkel Update 2007 heeft een ochtend- en middagprogramma en vindt plaats op 25 september in De Fabrique in Utrecht. Kijk voor meer informatie op www.thuiswinkelupdate.nl.